23 Ekim 2011 Pazar

İSTANBUL

Istanbul kesin büyülü. İnsanı alt üst ediyor. O güzel manzara o yüzden var sanırım, o ruh haliyle bakacak, mutlu olacak, huzur bulacak bişey lazım. Büyülü bir şehir, kesinlikle büyülü...
Bir kaç gündür buradayım, koşturuyorum. O yüzden de hiç yeni post yapamadım. Bir yandan da siteyle uğraşıyorum. Açılmasına çok çok az kaldı, zaten açıldığı gün blogumda da bir kutlama yaparız.
Ufak bir post bu. Stüdyo çekimi sonunda baya eğlenceli fotoğraflar çektik, ilerleyen günlerde onları da yayınlıycam ama şimdilik rejisör koltuğunda bir tasarımcı isimli fotoğrafı bi paylaşıyım :) ! hehe..
Kendinize çok iyi bakın...


Istanbul is magical, almost toxic. It turns you upside down, confuses you. I guess that beautiful view is there to save you. To look in times like this, to make you feel happy, to peace you up...
I have been here for a couple of days now, and i am running errands, too busy.. So i couldn't post.. And i am also working on the internet site, which will be open very soon. We will celebrate it on my blog when hopefully day that comes! :) hehe... Here is a photo, named a designer on a director's chair :) ahahah... I dunno we took couple of these after the photoshoot of the pieces, just for fun..
Peace...


Ece Salici pantolon

2 yorum:

  1. Blogunu yeni keşfettim. Tasarımların çok başarılı! yakın takipteyim artık :)

    YanıtlaSil