12 Ekim 2011 Çarşamba

PURPLE ORANGE MINDS : ECE SALICI

Ben her gün hayallerime ulaşmak için çabalıyorum, uğraşıyorum. Herşeyi önemsiyorum, asla öylesine olmasını istemiyorum. TAM olmasını istiyorum. Eminim şuan bunları okurken siz de kafanızı sallıyorsunuz, ben de ben de diye.
E haliyle bu kadar uğraştıktan sonra bu sefer de insanda şöyle bir düşünce oluşuyor. Acaba bu kadar uğraştığım, önemsediğim anlaşılıyor mudur? Ya da yaptıklarım anlaşılıyor mudur? Yani kısacası insanlar beni anlıyorlar mıdır acaba?
Bir hafta önce gibi arkadaşım Ceren bana ' Ece ben senin blogunu çok beğeniyorum, izin verirsen seninle ilgili birşeyler yazmak istiyorum bloguma dedi. ' Ben hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum. ' Deli misin tabiki çok mutlu olurum! ' dedim. Sonra benimle ilgili yazdıklarını okuyunca ise inanamadım, işte o an bütün o anlaşılabiliyor muyum acaba kaygıları bitti. Evet Ceren benim arkadaşımdı ama aslında herkes gibi o da herşeye uzaktan bakan bir gözlemciydi.
Cerencim sana bu yazı için çok çok teşekkür ederim. Daha iyi anlaşılamazdım, daha mutlu olamazdım.
Ceren'in blogunun adı purpleorangeminds, çok keyifli, dolu dolu bir blog. Hemen göz atmalısınız bence. Hem bahsettiğim benimle ilgili olan yazıyı da okursunuz.

Purple Orange Minds: Ece Salici: Bu ismi şimdiye kadar duymadıysanız, bundan sonra bol bol duyacaksınız. Kendisi hem benim canım arkadaşım,hem tasarımcı, hem de blogger. İd...

Şimdilik bu kadar... Kendinize iyi bakın.

2 yorum:

  1. Ecee :)) seni öyle hissettirebildiğim için çok mutlu oldum tatlım,inan ki çok iyi anlaşılıyorsun, fark her zaman kendini belli ediyor zaten, kocaman öpüyorum seni:))) mucxx !!!

    YanıtlaSil
  2. :)))) tesekkur ederim canımmmm, cok mutlu oldum gercekten! ..... xoxo....

    YanıtlaSil